Agentie de SEO, web design si alte chestii bune

Vorbim despre Oveus, care sunt una din cele mai bune firme pe care le cunosc pe SEO si Web Design. De ce zic asta? Pentru ca sunt super buni! Si lucrez cu ei. Impreuna am facut ceva site pentru o firma de transporturi, cu platforma de rezervare de locuri in autobuze, cu sortare de rezultate si alte chestii tehnice finute.

Pe partea de Web Design ei sunt specializati pe siteuri livrate rapid, pe solutii foarte practice si foarte simplu de utilizat pentru useri. De asemenea, sunt foarte rabdatori cu oamenii, indiferent daca au habar despre subiectul siteurilor sau nu. Ba, chiar acum lucram la ceva platforma care se conecteaza printr-un API la ceva date mai complicate si cred ca am stat sa explicam doua zile despre ce implica tehnic aceasta solutie, despre ce avem de facut, timpul investit si de ce nu se poate face cu doar 400-500 de euro. A mers pana la urma... sa speram...

Dar ei sunt specializati pe optimizare SEO! Cele mai bune sfaturi ever, inclusiv pentru siteurile mele, le-am primit de acolo. Chestii la care nu m-as fi gandit niciodata si care nu mi-ar fi trecut prin minte fara o cercetare mai amanuntita.

Valoarea pe aceasta nisa a celor de la Oveus este data si de faptul ca vorbim de o activitate care se afla intr-o continua schimbare. Mereu evolueaza si trebuie cercetata in cele mai amanuntite detalii. De multe ori exista niste chestii atat de subtile si atat  de ... greu de inventat, pentru ca pe anumite cuvinte cheie competitia devine atat de mare, incat orice mic detaliu, orice mica neatentie, orice lucru marunt, poate cantari enorm in situatia mai sus descrisa.

Sunt super adaptati la ultimile noutati pe optimizarea SEO, chiar scriu articole pe alte siteuri legate de subiect si va pot ajuta cu un audit gratuit pentru siteul dumneavoastra.

Recomand cu toata increderea aceasta firma. Desi, nu pare cel mai serios articol :) Cei de acolo lucreaza enorm, chiar si pana noaptea tarziu, pentru ca sunt super profesionisti si foarte pasionati de aceste domenii. Daca aveti chestii mai complicate, totusi, veniti la mine :))))))

Comentarii

Postări populare