Pungi Hartie Personalizate ... sau responsabilitatea pentru mediu

Responsabilitatea pentru mediul inconjurator nu este o gluma, nu trebuie sa mai fie un subiect tabu pentru discutiile care ridica acest detaliu. Legile impotriva pungilor din plastic devin din ce in ce mai aspre, iar acesta este un aspect de laudat. Efectele acestora din urma este devastator asupra florei si faunei, astfel incat a venit momentul sa luam decizii radicale.

Cea mai buna solutie - pungi hartie

Acestea reprezinta cea mai buna varianta pentru a inlocui clasicile ambalaje din plastic si exista mai multi producatori autohtoni, care va pot ajuta in acest sens. Aceste pungi pot fi foarte rezistente, durabile si cel mai important, ele sunt biodegradabile. Producatorul pe care il recomand cu cea mai mare caldura este Total Gama Prod. Este una din cele mai profesioniste firme de la noi, cu o activitate de peste un deceniu in acest domeniu.

Siteul lor dedicat acestei activitati este pungi hartie personalizate. Aici puteti gasi detaliile tehnice legate de aceste articole, cateva articole utile si sfaturi din domeniu. De asemenea, echipa de acolo este super faina si va va ajuta cu orice detaliu legat  de comanda pungilor sau grafica pe care doriti sa o folositi.

Prima data se face o simulare grafica, iar dupa ce veti cadea de acord asupra acestui aspect, veti putea lansa comanda in productie.

Asa ca va recomand cu incredere acest producator si nu uitati ca puteti ajuta mediul inconjurator folosind pungile din hartie.

Comentarii

Postări populare